Vi søger en ny kollega med interesse og flair for slagter-arbejde

 

Jobbet:

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, der er kendetegnet ved alt andet end ensformigt skærearbejde. Du får et job, hvor du kan arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver, marinader og produkter – herunder okse, kylling, gris, lam og plantebaseret fødevarer. Dit primære fokus bliver at sikre en optimal produktion og kvalitet på vores proceslinjer gennem korrekt maskine- og skæreindstillinger.

 

Flowet igennem Hilton Foods Danmark er karakteriseret ved, at vi modtager højkvalitets råvarer i varemodtagelsen, disse forædles og processes i produktionen, derefter sendes vores producerede detail-varer til COOPs butikker i hele Danmark fra vores forsendelseslager.

 

Alle processer både i logistikken og produktionen er højautomatiseret og højteknologiske. Vi har branchens mest avancerede og effektive produktions- og procesudstyr. Det betyder, at arbejdet ikke er fysisk hårdt og du kan koncentrere dig om det sjove i jobbet, såsom at få smagen, kvaliteten og processen til at gå op i en højere enhed samt at de daglige produktionsmål opnås.

 

Dine opgaver og dit ansvar bliver indenfor følgende områder:

  • Kvalitetstjek af råvarer
  • Sikre korrekte indstillinger på udstyr
  • Beregninger af tilvækst på råvare (marinade)
  • Sikring af korrekt start og slut batch
  • Skæreopgaver

 

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan træde lige ind i jobbet, men garanterer dig en god og grundig oplæring og introduktion i alle opgaver. Du har dygtige kollegaer omkring dig og kommer ikke til at være alene om ansvaret, indtil du er klar til det.

Det er friske fødevarer, vi arbejde med og derfor er temperaturen i produktionsområdet til den kølige side - nemlig 5 grader. Det skal du kunne arbejde i. Vi sørger naturligvis for varmt tøj til dig.

 

Vi producerer fødevarer syv dage om ugen. Hos os har du lange vagter, men arbejder til gengæld kun 7 dage på 14 dage. Din arbejdstid vil være fra kl. 05:30–17:00 med følgende arbejdsplan:

-       Uge A arbejder du mandag, tirsdag, lørdag og søndag

-       Uge B arbejder du onsdag, torsdag og fredag.

 

Lidt om dig:

Vi ser gerne, at du har slagterkendskab, skæreerfaring eller anden erfaring fra fødevareproduktion. Er du ligefrem faglært slagter, er dette klart en fordel – ikke et krav.

Interessen for slagterfaget og måske lidt fair for det, er dog vigtigt. Det du ikke kan, når vi ansætter dig, det lærer vi dig.

 

Vi tilbyder:

Hos Hilton Foods Danmark har vi stort fokus på gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

 

Aflønning følger gældende NNF-overenskomst. Derudover tilbyder vi blandt andet sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og ikke mindst en fordelagtig og rigtig lækker kantineordning.

 

Interesseret?

Ved du allerede nu, at jobbet er noget for dig, så send et par ord om dig selv og hvad du har lavet tidligere – gerne et CV.

Vil du vide mere om jobbet, så tøv ikke med at ringe til produktionschef Tommy Larsen på tlf. 60 23 70 59

Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager har siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kylling, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Apply Now