Logistikoperatør til højteknologisk vask og logistik i Hasselager

Logistikoperatør til højteknologisk vask og logistik i Hasselager


Vil du have gode kollager? Trives du med frihed under ansvar? Og værdsætter du gode og stabile ansættelsesvilkår? Så er jobbet som logistikoperatør klart noget for dig!

 

Om jobbet:

Vi søger en kollega til vores Cratewash afdeling, som er vores automatiserede vaskeanlæg, hvor vi dagligt vasker ca. 30.000 kasser. Det vil sige, at vi cirkulerer mere end 200.000 transport kasser til slagterier i flere europæiske lande samt Coops butikker. Transportkasserne bruges til råt kød i produktionen, så kvalitetsniveauet skal være i top.

 

Med reference til logistikchefen bliver det dit job, at sørge for at det automatiske vaskeanlæg kører optimalt og er i gang under hele din vagt. Dette sikres i samarbejde med teknisk afdeling. Som førende produktionsvirksomhed er det ekstremt vigtigt, at logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid. Derudover er det en del af din arbejdsdag at lastbilerne læsses og losses ifølge planen.

 

I Cratewash bliver du en del af et team på 7 super effektive kollager fordelt på to hold.

 

Arbejdstiden kører i et fast rul, hvor du arbejder 7 dage på to uger:

Ulige uger arbejder du mandag, tirsdag, lørdag og søndag, kl. 05.00 – 16.30:

Lige uger arbejder du onsdag, torsdag og fredag, kl. 05.00 – 16.30:

 

Dine opgaver bliver følgende:

  • Læsning og losning af lastbiler
  • Tilsyn med fuldautomatisk vaskeanlæg
  • Vedligehold af vaskeanlæg
  • Vask af dolav bokse

 

Lidt om dig:

Jobbet kan tilgås fra flere forskellige vinkler. Måske har du erfaring fra et tidligere job, der minder om. Måske er du bare villig til at lære og prøve noget nyt. Uanset hvad, er det vigtigt for os, at du er stabil og effektiv, så vi kan regne med dig. Du tager ansvar for dine opgaver og trives både med at arbejde selvstændigt og være en del af et team. Derudover skal du kunne tale og skrive dansk.

 

Vi ser det som en klar fordel, men ikke et krav, at du har:

  • Erfaring med forsendelse
  • Truckcertifikat
  • En god teknisk forståelse
  • Kendskab til SAP og lagerstyring

 

Hvorfor os?

Hos os får du en dynamisk hverdag i en spændende organisation med frihed under ansvar. Her er højt til loftet og gode kollegaer, der er vant til at arbejde sammen og selvstændigt. Vi lægger stor vægt på at sikre daglig trivsel og arbejdsglæde.

I Hilton Foods Danmark har vi pensionsordning, sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

Løn jf. den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

Interesseret?

Ved du allerede nu, at stillingen er noget for dig, så send en beskrivelse af hvad du tidligere har lavet/CV og måske et par ord om dig selv.

Vil du gerne vil vide mere om jobbet, så tøv ikke med at ringe til HR Manager Mia Yde på tlf.nr. 60 23 70 02.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply Now