Livsmedelsoperatör

Vi letar alltid efter fantastiska människor till vårt team!

HFG Sverige AB, är en del av Hilton Food Group plc och har sin verksamhet i Västerås. Vi producerar konsumentpackade färskvaror och då främst konsumentpackat kött. Våra produkter levereras till ICA-butiker i hela Sverige. Vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag. Vår produktionsanläggning i Västerås står för god kvalitet och innovation.


Om du vill vara med och bidra till matglädje och skapa en enklare vardag för många människor, då ska du skicka in en spontanansökan till arbetet som Livsmedelsoperatör till oss. 

Arbetar du hos oss kommer du att ingå i ett team på någon av våra produktionslinjer. Arbetsuppgifterna är varierande, men består i huvudsak av paketering av kött, in -och utvägning av råvara, montering och demontering av maskinutrustning och kvalitetskontroll av färdiga produkter.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Är ansvarskännande och noggrann. Har lätt för att samarbeta med andra och har en god struktur i ditt arbete. Du klarar av ett arbete i högt tempo i en kyld produktionsmiljö. Du har en hög närvaro och bra arbetsmoral.

Varaktighet/Arbetstid/Lön

  • Allmän visstidsanställning
  • Sysselsättningsgrad: 44,7% - 100%
  • Arbetstider: Arbetstider kan förkomma dagtid och/eller kvällstid söndag-fredag
  • Fast månadslön

Låter detta intressant för dig?
Märk din ansökan med ”Livsmedelsoperatör” och skicka den tillsammans med ditt CV och ett personligt brev till
[email protected].

Vi kontaktar dig för intervju om vi har vakanser och finner din profil intressant.

Vad kommer vi att göra med informationen du lämnar till oss?

All information som du lämnar under processen kommer endast att användas för att hantera din ansökan, eller för att vid behov uppfylla juridiska eller regulatoriska krav.

Vi kommer inte att dela någon av de uppgifter som du lämnar under rekryteringsprocessen med någon tredje part eller lagra dem utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Den information du lämnar kommer att lagras säkert av oss och/eller våra personuppgiftsbiträden oavsett om informationen är i elektroniskt eller fysiskt format.

Vi kommer att använda de uppgifter du lämnar till oss för att kontakta dig och behandla din ansökan. Vi kommer att använda den övriga information som du tillhandahåller för att bedöma din lämplighet för den roll du har ansökt till. 

Apply Now