IT med udviklingsfokus i WMS og SAP

 

Jobbet og hverdagen

Vi søger en ny kollega til IT-teamet, hvor fokus først og fremmest ligger på support og udvikling af vores forretningskritiske applikationer, som styrer hele logistikken og produktionen. For at trives og lykkes i jobbet, skal du motiveres af både udvikling, projektledelse og at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer. Dagligdagen indeholder både first level support, såsom at hjælpe brugere i din rolle som systemsuperbruger og second level opgaver i form af udviklings- og projektopgaver.


Som IT supporter kommer du til at arbejde med mange forskellige IT-systemer og teknikker. Vores centrale installation er baseret på HP og Cisco hardware, samt SAP, Microsoft, VMware og en stor del branche-specifikt software. Vi sikrer selvfølgelig et grundigt introduktionsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaverne og de systemer, du ikke allerede kender. Efter endt introduktion vil du på lige fod med resten af teamet indgå i en vagtordning.

 

IT-teamet består af 4 dedikerede kollegaer – et stærkt firkløver. Tilsammen driver og udvikler vi virksomhedens IT-infrastruktur. Har du interessen for det, vil der også være mulighed for at arbejde på tværs internationalt sammen med andre IT teams rundt omring i verden. 

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlingsfirma, som benytter den nyeste teknologi i et højautomatisk set–up, herunder automatiserings- og robotteknologi. Vi garanterer dig gode udviklingsmuligheder.

Lidt om dig fagligt og personligt

Vi ser gerne, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling med både first- og second level support. Din uddannelse gør en forskel, men samtidig ved vi, at praktisk erfaring betyder lige så meget som flotte eksamensbeviser. Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du mener, at du er den rette til jobbet uden at have IT faglig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har kendskab til WMS og SAP, men hvis du ikke har, så bygger vi det på i introduktionen. Det er dog vigtigt for os, at du har forståelse for, hvordan IT-systemer arbejder sammen og dermed forretningsforståelse og -interesse. Dertil er det naturligt for dig at tage ejerskab for de projekter, der ligger hos dig og sikre involveringen på tværs af virksomheden.

 

Efter endt introduktion skal du trives med at arbejde selvstændigt, strukturere dine opgaver og projekter og løse dem effektivt. Når det er sagt, har du altid teamet i ryggen, når du har brug for det. Det passer godt ind i kulturen, hvis du har et højt drive og trives med et højt arbejdstempo. Ligeledes vægter vi, at du er god til at kommunikere og koordinere, da kommerciel og afklarende dialog med vores samarbejdspartner COOP også ligger i din rolle. Slutteligt vil vi værdsætte en kollega, der tør udfordre vores eksisterende processer med henblik på optimering og ønsket om altid at dygtiggøre os.

 

Hvorfor os?

Vi tilbyder et dynamisk IT-miljø med plads til udfoldelse. Du får en stilling, som udvikler sig sammen med dig og dine kompetencer. Her er et positivt og spændende arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kollegaer. Vi er en virksomhed med ambitioner og hvor der er kort vej fra beslutning til handling.

 

Interesseret?

Ved du allerede nu, at jobbet er noget for dig, så send gerne et par ord om dig selv og dit CV.

Vil du vide mere om jobbet, så tøv ikke med at kontakte IT Manager Daniel Boje på 60 23 70 93.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og kalder løbende til samtale, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlingsfirma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandel i bl.a. England, Irland, Holland, Sverige, Polen og Australien. Fabrikken i Hasselager leverer alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lammekød til alle Coop Danmarks butikker.

 

 

Apply Now