Samarbejde med Hilton Foods Danmark A/S

Vi er en succesfuld FMCG virksomhed, der opererer i et tempofyldt og konstant skiftende miljø. Vores team af højt kvalificerede specialister arbejder sammen i tæt knyttede teams for at opnå resultater af høj kvalitet inden for alle områder i virksomheden.

Vi har en innovativ tilgang til alt, hvad vi gør, og er altid på udkig efter bedre måder at gøre tingene på. Denne tilgang til løbende forbedringer giver os succes og forudsætter, at vores medarbejdere er vedholdende, resultatorienterede og pro-aktive.

Målrettet medarbejderudvikling

Udvikling af alt vores personale på alle niveauer i virksomheden er selve kernen i vores personalefilosofi.

Vi har en række interne og eksterne uddannelser for forskellige medarbejdergrupper. Før deltagelse i de interne uddannelser, tilbydes medarbejderne en personprofilanalyse, som stiller fokus på adfærd og kommunikation. Afslutningsvis udarbejder den enkelte medarbejder hver gang en handlingsplan for et fagligt og et personligt område, som altid følges i samarbejde med nærmeste leder.

Uddannelse på job

Vi har et team af dedikerede trænere placeret i vores produktion, som sikrer, at nye medarbejdere introduceres til virksomheden og til deres opgaver. Trænerne støtter nye medarbejdere, så de hurtigere føler sig som en del af teamet. 

Vi har strukturerede kompetencematrixer for alle ikke-unikke job inden for vores virksomhed. Heri fastlægges de færdigheder og kompetencer, der kræves for hvert niveau fra operatør til line leader. 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.