Het Werken Met Hilton Foods Holland

Hoe is Het om Voor Ons te Werken

Wij zijn een succesvol FMCG bedrijf dat opereert in een snel en voordurend veranderende omgeving. Onze teams bestaan uit specialisten van een hoog niveau die in hechte teams werken om op alle terreinen resultaten van topkwaliteit te kunnen leveren.

We hebben een innovatieve benadering in alles wat we doen en zijn altijd op zoek naar verbetering. Dit continue streven naar verbetering is wat ons zo succesvol maakt. Om dit niveau van succes te bereiken zoeken wij mensen die vasthoudend, resultaat gedreven, pro-actief en bereid zijn te doen wat nodig is om onze klant van dienst te kunnen zijn.

Hoe We Onze Mensen Ontwikkelen

Wij zijn ervan overtuigd dat training en ontwikkeling van onze mensen in hoge mate bijdraagt aan onze doelstellingen.

Voordat medewerkers daadwerkelijk in onze productieafdeling mogen werken, willen we er zeker van zijn dat zij op de hoogte zijn van de regels op het gebeid van Gezondheid en Veiligheid. Het E-learningsysteem dat we daartoe hebben laten ontwikkelen stelt ons in staat elke nieuwe medewerker uitgebreid op de hoogte te brengen van de gezondheid en veiligheidsregels zodat eenieder die deel uitmaakt van de productie daaraan bij kan dragen.

Naast de basis introductie training hebben we nog een aantal opleidingsprogramma's die onze medewerkers stimuleren om zich te ontwikkelen.

On-the-Job Training

We hebben een team van toegewijde trainers in onze productie, die ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers worden ondersteund en het gevoel geven dat ze deel uitmaken van het team.

Eénpuntslessen zijn een belangrijk onderdeel bij het opzetten en onderhouden van ons Lean Enterprise System en onze processen. Zoals de naam al doet vermoeden, is een éénpuntsles, één pagina, een mini procedure, waar met behulp van foto’s en een samenvatting van de belangrijkste punten een proces of een deel van een proces wordt uitgelegd. Het wordt gebruikt om een proces te verduidelijken. Onze productie-omgeving is opgebouwd uit vele kleine processtappen en procedures. Eénpuntslessen maken het eenvoudiger voor onze medewerkers een processtap te begrijpen, ze worden weergegeven op de werkplek en zijn een eenvoudige herinnering aan hoe een taak uitgevoerd dient te worden. Het is voor een operator makkelijker te voldoen aan onze productie-eisen als hij ook weet en begrijpt waarom hij bepaalde processtappen moet uitvoeren.

We hebben diverse E-Learning training modules ontwikkeld om onze medewerkers op effectieve wijze te trainen over hoe zij om dienen te gaan met machines en processen binnen de productie afdeling. Omdat ons productieproces uit zo veel verschillende processtappen en machines bestaat, is dit een zeer efficiënte manier om onze medewerkers in staat te stellen met meerdere machines en processen te werken.

Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL)

We bieden een twee jarig BBL voor alle functies binnen ons bedrijf waarin de vaardigheden en competenties worden ontwikkeld die nodig zijn voor elk operationeel niveau. Medewerkers worden getraind en gestimuleerd om zich te ontwikkelen binnen hun eigen werkgebied en om een landelijk erkend diploma (MBO-1, MBO-2, MBO-3) te behalen.

Taaltraining Nederlands. Het beheersen van de Nederlands taal is belangrijk. In staat zijn te communiceren in de eigen taal opent deuren naar de arbeidsmarkt en versnelt sociale integratie. Ook om deel te nemen aan de tweejarige BBL is basiskennis van de Nederlandse taal vereist. Hilton Meats Zaandam heeft daarom besloten ook een Nederlandse taaltraining aan haar medewerkers aan te bieden.

Trainee Programma

We bieden een trainee programma aan waarin we afgestudeerden van een studie op het gebied van agricultuur, procestechnologie, logistiek of technische bedrijfskunde de kans geven de diverse afdelingen van ons bedrijf te leren kennen. In twee jaar tijd ziet de trainee door middel van een intern training programma onze afdelingen inkoop, productontwikkeling, productie, planning, techniek en commercie. Het programma biedt de mogelijkheid kennis te maken met een dynamisch innovatief productiebedrijf van het hoogste niveau en de richting te vinden die je bij je past.

Persoonlijke Ontwikkeling

Hilton Meats staat open voor elke vorm van ontwikkeling en waardeert een proactieve benadering van haar medewerkers als het gaat om het vergroten van kennis. Naast de interne mogelijkheden bieden wij onze medewerkers de kans zich individueel te ontwikkelen middels externe opleidingen. Voorwaarde is dat kan worden onderbouwd dat de studie of training bijdraagt aan zowel de ontwikkeling van Hilton Meats als aan de ontwikkeling van de medewerker zelf.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.